TERMINAL Étterem és Bár

A TERMINAL egy különleges hangulatú étterem és bár a nyüzsgő belváros szívében, az egykori buszpályaudvar helyén, a Design Terminallal egy épületben, ahol bisztro ételekkel, kortárs magyar konyhával várja a gasztrokalandorokat. A TERMINAL Étteremben az étlap összeállításánál nem titkolt cél volt a külső és belső dizájnra jellemző Bauhaus-eszme továbbörökítése. Igazi kulináris élmény – finom fogások, alternatív megjelenéssel. Formabontó konyha, mely úgy követi a gasztronómia változásait, hogy közben meg tudja őrizni az egyes ételek tradicionális mivoltát. TERMINAL Design Winner Interior. A TERMINAL-t magas gasztronómiai értéket képviselő kiváló chef neve fémjelzi: Domján Richárd.

A sztárchef és csapata a klasszikus nemzetközi és magyar konyha ételeiből új ételkreációkat alkotnak. Ügyesen ötvözik a különböző földrajzi régiók fűszereit, jellemző alapanyagait, ennek köszönhetően új, harmonikus ízek és szemet gyönyörködtető ételcsodák születnek. A kifinomult, kortárs magyar és nemzetközi konyha várja a gasztrokalandorokat.

Csak a legkiválóbb minőségű, friss alapanyagokból, szakértő szemmel összeválogatott hozzávalókkal dolgoznak. Az esztétikai élményt is nyújtó étel- és italkínálat, a széles borválaszték folyamatosan frissül. Esténként finom koktélokkal, minőségi borokkal, jégbe hűtött sörökkel vonzza vendégeit a TERMINAL hatalmas látvány-bárpultja.

TERMINAL Design Winner Interior – Az étteremnek helyet adó, nagy múltú Bauhaus épület a hatalmas üveg felületeivel és teraszával egész nap várja a vendégeket. Több mint 120 főt befogadni képes, egyedülálló helyszín, mely könnyen megközelíthető. Tökélesen alkalmas üzleti ebédek és vacsorák, fogadások megrendezésére is.

TERMINAL Étterem és Bár

5

Étel minősége

5/10

    Íz harmóniája/Egyediség

    5/10

      Kiszolgálás

      5/10

        Ár/Érték arány

        5/10

          Hely hangulata

          5/10

            Pros

            Cons

            Rate and write a review

            Erzsébet tér 11
            Budapest 1051 Budapest HU
            Get directions
            Nyitvatartás: H-Cs: 12:00 – 0:00 P-Szo: 12:00 – 2:00 V: 12:00 – 0:00

            Facebook oldal

            [field name=facebooklink]